Guardamobles Barcelona

ServiMudanzas

Presupuesto mudanza

   

  Guardamobles Barcelona

  El nostre guardamobles Barcelona reuneix totes les condicions idònies per emmagatzemar tot tipus de mobles i estris.
  A mudances Barcelona Servimudanzas, trobarà sempre a la seva disposició el millor servei de guardamobles Barcelona per dur a terme l’emmagatzematge de les seves pertinences durant tot el temps que necessiti, ja sigui a curt o a llarg termini, o bé de manera indefinida. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem sobre el nostre servei de guardamobles i sobre els nostres preus, tarifes i descomptes, de manera totalment gratuïta. Si necessita un servei de guardamobles a Barcelona adequat, vigilat i amb garantia de protecció a tot risc, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Ho pot fer trucant al telèfon 93.530.28.80 o bé emplenant el formulari de contacte que trobarà abaix de tot d’aquesta pàgina. També, si s’ho estima més, pot passar a coneixer-nos per la nostra oficina de Passeig Francesc Macià nº 64, a Sant Cugat del Vallès. Des de Servimudanzas ens adaptarem a totes les seves necessitats perquè pugui gaudir del millor servei de guardamobles a Barcelona.

  Visita del comercial i pressupost

  Per fer-li un pressupost a mida només ens ha de fer un truc; coordinarem una visita de 10 minuts a casa seva per tal de calcular el volum a transportar al Guardamobles Barcelona, i li donarem un pressupost gratuït i sense compromís.
  Ens encarreguem simplement de carregar-ho tot o, si ho prefereix, li desmuntem i protegim els mobles i embalem tots els seus continguts.
  Abans de marxar de casa seva li facilitarem un inventari detallat caixa per caixa i moble per moble; vostè se’n queda una còpia i nosaltres una altra.

  guardamuebles Barcelona

  Embalatge i càrrega

  Un cop acceptat el pressupost, li proporcionarem tot tipus de material d’embalatge, com caixes de diferents mides, paper bombolla, precintes.. per tal de que pugui embalar personalment els seus estris.
  O, si s’ho estima més, només ha d’esperar a que arribin els nostres operaris i ho facin tot.

  Transport i descàrrega al guardamobles

  Disposem de vehicles de totes les mides, de 10 fins a 50 metres cúbics, i grues d’elevació de mobles. Un cop realitzat el transport fins al nostre guardamobles, es realitzarà la descàrrega i es classificarà correctament tots els seus embalums, i se li enviarà un inventari segellat per la nostra empresa de tots els seus mobles i estris, així com un contracte de guardamobles personalitzat.

   

  Horario

  9:00 am – 7:00 pm Lunes a Viernes

  Nuestra oficina

  C/ Cargol 2 Nave E 
  08110 Montcada i Reixac (Barcelona)

  Envíanos un Email

   Hola ¿Necesitas ayuda?