Mudances Barcelona:

Mudances Barcelona Servimudanzas t’ofereix el millor servei de mudances a Barcelona; econòmiques, però sense perdre gens pel que fa a servei, i materials de primera qualitat.

Per realitzar les nostres mudances a Barcelona tenim una gamma de camions de mudances i furgonetes de totes les mides, així com dos elevadors de mobles i un pianoplan (aparell específic per a moure pianos).

mudances Barcelona

Per a poder oferir-te un pressupost a mida és molt senzill: ens fas un truc al  93528330, ens comentes les teves necessitats i, depenent del volum, t’enviem un dels nostres comercials a casa teva perquè pugui veure tot el que s’ha de traslladar, i així et podrem oferir un servei a la teva mida i al millor preu possible. O bé ens pots enviar un correu electrònic amb un inventari el més detallat possible, i en menys d’una hora t’enviarem el pressupost.

Des de Servimudanzas, i en la mesura del possible, la nostra recomanació és que puguem anar en persona a veure el que cal traslladar; és la millor manera de donar-te el millor preu per la teva mudança. Fem mudances a Barcelona i província.

Un cop vist el teu pis o casa, tenim diferents possibilitats per fer la teva mudança. Des d’avançar-te tot el material tipus caixes, precinte, paper de bombolles, etc.. perquè ho tinguis tot preparat i nosaltres simplement carreguem i descarreguem, fins a un servei complet de mudança en què els nostres operaris s’encarregaran de tot, fins a l’últim detall, sense que hagis de moure un sol dit. Lògicament, el preu de la mudança varia depenent de la dificultat de la mateixa.

I si et cal posposar un temps el lliurament dels teus béns, no hi ha cap problema. Disposem d’un servei de guardamobles a Barcelona amb guàrdia de seguretat, alarma i assegurança a tot risc.

Fes-nos un truc, o passa a veure’ns per la nostra oficina de Sant Cugat del Vallès, al Passeig Francesc Macià nº 64. Estarem encantats de conèixer-te i solucionarem qualsevol dubte que puguis tenir.

 

 Delegación Barcelona:

 

Delegación Sant Cugat del Valles: