Mudances Barcelona

ServiMudanzas

Pressupost mudança

  Com Treballem

  En uns senzills passos obtibndrà un pressupost a la seva mida i ajustat a las seves necessitats de cada client.

  aconseguiexi el seu pressupost

  Un assessor es posarà en contacte amb vostè per fer una visita al seu domicili i així garantir el millor servei possible.

  h

  Planifiqui la seva mudança

  Un cop rebut el pressupost l’assessorarem sobre cada pas a seguir, perquè el seu trasllat sigui perfecte.

  }

  programeu la mudança

  Reserva la data més adequada per a vostè. L’ajudarem en tot el procés i si ho prefereix ens encarreguem de tots els tràmits.

  mudances Barcelona

  Per a poder oferir-te un pressupost a mida és molt senzill: ens fas un truc al  93528330, ens comentes les teves necessitats i, depenent del volum, t’enviem un dels nostres comercials a casa teva perquè pugui veure tot el que s’ha de traslladar, i així et podrem oferir un servei a la teva mida i al millor preu possible. O bé ens pots enviar un correu electrònic amb un inventari el més detallat possible, i en menys d’una hora t’enviarem el pressupost.

  Des de Servimudanzas, i en la mesura del possible, la nostra recomanació és que puguem anar en persona a veure el que cal traslladar; és la millor manera de donar-te el millor preu per la teva mudança. Fem mudances a Barcelona i província.

  Un cop vist el teu pis o casa, tenim diferents possibilitats per fer la teva mudança. Des d’avançar-te tot el material tipus caixes, precinte, paper de bombolles, etc.. perquè ho tinguis tot preparat i nosaltres simplement carreguem i descarreguem, fins a un servei complet de mudança en què els nostres operaris s’encarregaran de tot, fins a l’últim detall, sense que hagis de moure un sol dit. Lògicament, el preu de la mudança varia depenent de la dificultat de la mateixa.

  I si et cal posposar un temps el lliurament dels teus béns, no hi ha cap problema. Disposem d’un servei de guardamobles a Barcelona amb guàrdia de seguretat, alarma i assegurança a tot risc.

  Fes-nos un truc, o passa a veure’ns per la nostra oficina de Sant Cugat del Vallès, al Passeig Francesc Macià nº 64. Estarem encantats de conèixer-te i solucionarem qualsevol dubte que puguis tenir.

   

  Horari

  9:00 am – 7:00 pm dilluns a divendres

  Les nostres oficines

  Ps. Francesc Macià 64
  08173 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

  C/ Cargol 2 Nave E
  08110 Montcada i Reixac (Barcelona)

  Envíanos un Email

   Hola ¿Necesitas ayuda?